SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Friday, August 14, 2015

Akhirnya Kecundang Tak Larat Nak tulis

Kan dah kata, aku ni verangan je tau mentulis bagaiiii.. akhirnya blogwalking harini aku terpaksa jugak la type dan printout..Kena print out baru puas hati.. boleh tulis kat tepi2 kertas tuu berapa banyak aku komen kat blog depa. Ikut suka hati aku lah kan nak komen berapa banyak.. HAHAHAHHAHAHAHA (EVIL FACE)... Hari ni terpaksa taip sebab 45 blog oii..Sebenarnya lebih jugak.  Tapi senarai tu aku bring forward lah, isnin nanti aku keluarkan senarai.. Ni layan EFG punya dulu.. Kelam kabut jugak la.. Kejap bukak tu, kejap bukak ni.. Pastu tanda, highlight lagi.. takut ada yang miss..   Tapi senarai tu aku bring forward lah, isnin nanti aku keluarkan senarai.. Ni layan EFG punya dulu.. 

Sabar ye yang lain.. Insyaa Allah, Isnin nanti 20 blog lagi akan terpilih... ^_^ 


7 comments:

  1. Buat excel lagi senang kan? Boleh copy paste je link tu..

    ReplyDelete
  2. Rajinnya yoorin ni...
    Haah mcm mna nk join efg tu?

    ReplyDelete
  3. Rajinnya yoorin ni...
    Haah mcm mna nk join efg tu?

    ReplyDelete