Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Friday, August 14, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 3

Hai.. Assalamualaikum semua..tiba masa untuk blogwalking time! Hehehehe.. Harini banyak jugak dapat blogwalking. Blogwalking blog rakan-rakan Exchange Feed Group (EFG).. Siapa rakan EFG tu boleh tengok senarai bloglist EFG di sidebar belah kiri.


Sepanjang menyertai EFG, banyak ilmu dalam blogging diserap masuk. Sekarang ni, weolss gigih nak tingkatkan kualiti blog.. Tu yang kena rajin tu blogwalking sana sini.... Hehehehe..



Ada 45 orang ahli dalam EFG yang semua nya bersatu hati nak memajukan blog.. Yang best nya, semua berganding bahu gotong royong tuuu bantu rakan EFG lain yang lelap, yang pitam, yang takde mood takde idea nak update blog. Heh.. Terbaiklah. Untuk pengambilan ahli baru, aku tak pasti lagi ada pengambilan lagi, tapi tak tau lah bila.. hehehe.. boleh pm pengetua EFG IRRAYYAN.COM untuk maklumat lanjut okey.. 

Hari ni baru dapat blogwalking 65% blog rakan EFG.. selebihnya kang malam sikit kot. huhu.. berpinar mata den ni...      DONE BLOGWALKING SEMUA.. X NYEMPAT MALAM.. HAHAHAHHAA

Nah, senarai blogwalking yang dah aku BW untuk harini :





Jemput singgah semua!!!




9 comments:

  1. Maju lah blogwalking utk blogger2 semua!!!
    Ehhhh

    ReplyDelete
  2. SEMOGA SUCCESS AKAK
    http://jmbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. wah...gud luck..tahniah atas effort yoorin...

    ReplyDelete
  4. rajinny..semoga saya juga diberi kerajinan yang konsisten untuk blogwalking juga !=)

    ReplyDelete
  5. bestnya..dah banyak BW...tahniah

    ReplyDelete
  6. Rajinnya banyak.blog ekin xpernah terjah ni

    ReplyDelete