cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Monday, August 24, 2015

Bila Terleka Dengan Talefon

Kadang orang tanya, ada masa pulak kan kau blogging lah, main whassap la, wechat la, main game COC lah, Kelab lah,bola lah..  ape lah, itu lah.. Anak kau macam mana?? Mintak maap lah.. Aku agak terasa pulak bila orang cakap macam tu. Apa kau ingat sibuk sampai abaikan anak ke hape.. Aku kat rumah memang jarang la nak mengadap henpon 24/7... Semua sebab Irine.. Takat nak reply 2-3 mesej tu boleh lagi.. Sebab dah banyak kali aku terleka , macam-macam yang jadi.. Contoh nya , macam gambar ni... 






Main lipstik mommy.. Abes laa dia calit 1 badan.. Dah macam kena dera.. Ni mommy dok bebel kat dia.. Bukan marah.. Tapi buat muka kesian...ngehhh


Tolak bakul sampah ke depan pintu.. pastu cocok kunci kereta kat pintu rumah.. nasib kunci tak patah dan dia tak tergolek dari bakul tu.. ni sebab mommy malas nak bangun pagi2 sangat, so iron baju siap2..dia kat luar buat perangai dia lah..malu kite ambik gambar dia...camtu la gayanya..


conteng kaki dengan pen.. hasil menyelongkar handbag mommy and jumpe pen.. 

Pecahkan bedak,... T_T

Teraburkan makanan kucing... 

ada lagi laa gambar-gambar yang cari tak jumpa, termasuklah selongkar peti ais, masukkan sayur &  ayam baru beli dalam tong sampah yang ada sampah, pecahkan telur ayam yang 1 papan ada 30 biji, 4 bijik je yang boleh guna... waaaa!! serik aku kalau carelesss... 


Sejak insiden insiden macam ni, aku schedule blog, pagi buta siap pergi war (COC) , kat opis kerja, tu kadang ada la masa nak layan kengkawan sikit-sikit.. kalau Gjul ada kat rumah, hee, dia bayak sikit luang masa dengan anak.. so aku boleh laa rileks sikit... Pandai-pandai lah bahagikan masa.. Anak tengah melasak ni.. Memang tak dannn laa ... 








11 comments:

  1. nasib baik makanan kucing tak masuk mulut...haruuu

    ReplyDelete
  2. haha.. comelnyaa..

    budak2 memang macam tu kan..

    ReplyDelete
  3. hahaha, cute! nakal je rupe. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan.. buat muka seposen mcm x bersalah..

      Delete
  4. budak-budak tengah membesar memang tak duduk diam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa.. hish..memang nak kena perhati 24/7.. huhu

      Delete
  5. hahaha comel. nak marah pun mesti tak sampai hati dengan muka innocent macam tu. :D

    ReplyDelete
  6. So cute...


    http://masuri24.blogspot.com/2015/08/set-kesihatan-serendah-dari-rm-100

    ReplyDelete
  7. adeh..irene..kenaap baik sangat ni..ehhee

    ReplyDelete