cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, August 12, 2015

Happy Birthday Adik No 3

Happy birthday!


Rasanya macam baru wish birthday minggu lepas kan di entry INI.. Hehehe.. Hari ni, wish birthday lagi. Ahaks. Yang ni birthday adik no 3... Aku malas nak up entry.. Tapi dalam group family, dok bersedih kata aku tak buat entry untuk dia, tapi buat pulak entry shout birthday untuk adik no 4. Tak aci katanya.. Hahhahahaa.. Nak jugak la kannn.. Nahhh..


Selamat ulangtahun kelahiran yang ke 23 Noraznie a.k.a Ninuk.... untung umur dah tua, tapi badan macam budak darjah 6... paling dapat banyak duit raya sebab orang ingat masih sekolah.Pastu dia buat tak tau je pulak tu.. Cehhh....

Ni laa adik aku yang baru bertunang tempoh hari.. Gagagaga.. insyaa Allah majlis besarnya akan diadakan pada tarikh birthday dia tahun depan.. Kalau dipanjangkan jodoh. Harap-harap gitu lah.. Ada masa lagi setahun je ni. Memang besar dugaan bertunang ni ye.. Harap bertabah.... 

8 comments:

  1. rmai adik perempuan yer yoorin...cm ummul

    ReplyDelete
    Replies
    1. adik perempuan ada 2 je..adik lelaki pon 2,.. hehehehe..

      Delete
  2. comel adiknya...happy birthday tuk adik.. :)

    ReplyDelete
  3. GiveAway Sketch Picture By Eintan Nurfuzie
    Nak Sketch Pic free?
    Jom test luck korang kot kot terpilih
    dan berita baiknya, terbuka untuk blogger, faceboker dan instager..
    http://www.nurfuzie.com/2015/08/giveaway-sketch-picture-by-eintan.html

    ReplyDelete
  4. Happy birthday ninie ! Cepat2 kawin ninie. Amin

    ReplyDelete
  5. comel.kecil molek orangnya
    srlamat hari lahir dan selamat menempuh alam bertunang :)

    ReplyDelete