cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Thursday, August 20, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 7

Blogwalking Lagi!


Alamak..ada yang tanya bila nak senaraikan blog dia..hehehe.. kena check dari batch 1, kengkadang aku dah senaraikan awal.mungkin tuan punya badan tak perasan kot.. hehehe.. Kalau rajin ke nanti dah siap entry aku komen laa ye 1-1 blog..boleh gitu? Yang bagus nya hanya akan tersiar sekali je,TAPI tetap dalam entry dan takkan didelete.. So, nanti kalau ada yang nak blogwalking boleh gunakan senarai yang aku share.. 

Okey.. Tanpa melengahkan masa ni dia blog-blog yang terpilih untuk harini...

Senarai blogwalking 20/08/2015






















bagi yang nak blog nya tersenarai, boleh mention di komen.. Kalau blog korang tu aku belum senaraikan , aku akan senaraikan lah.. Tapi kalau sudah, nanti aku mention kat entry korang okey!!
Happy blogwalking! Xoxo

Senarai blogwalking terdahulu

20 comments:

  1. Macam best je ni....boleh join sekali tak admin..?

    ReplyDelete
  2. Hari2 yoorin singgah blog kita..tq ye my dear...muahs...kita pn hari2 je ngah sini. List blog walking tergendala dah ni hehehe

    ReplyDelete
  3. Hari2 yoorin singgah blog kita..tq ye my dear...muahs...kita pn hari2 je ngah sini. List blog walking tergendala dah ni hehehe

    ReplyDelete
  4. Go go go teruskan yoorin..semoga berjaya hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laa kak iya..nanti ada big giveaway macam haritu, dah tau nak blast kat sapa ada senarai .. banyak dah ni kak seminggu blogwalking.. kekekekee.. penat mata.tp berbaloiii

      Delete
  5. Alhamdulillah .... Ada jugak akhir nyer ...

    ReplyDelete
  6. Macam menarik. Nak join boleh tak? Hihi

    www.syafiyahluv.com

    ReplyDelete
  7. Macam menarik. Nak join boleh tak? Hihi

    www.syafiyahluv.com

    ReplyDelete
  8. bestnya kalau yoorin dapat blogwalking kat blog saya juga.. Tips Hamil Anak Kembar

    ReplyDelete
  9. terer la yoorin..ummul xmampu 20..10 sehari boleh lerrr..kipidappp

    ReplyDelete
  10. terer la yoorin..ummul xmampu 20..10 sehari boleh lerrr..kipidappp

    ReplyDelete
  11. ummul klik2 nuggnang yoorin juge..

    ReplyDelete
  12. agak-agak blog saya tersenarai tak??? hehehe

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. ehh ehhhh ada blog ana la #16 !!! yeyyyyyyy mekaseh sis!! hehehe sy suka sy suka! =D

    ReplyDelete
  15. wahh bagus ni yoorin... nanti leh yanie rujuk sini..

    ReplyDelete
  16. ada yang kenal dari senarai tu..

    ReplyDelete