cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Friday, August 21, 2015

Tiket Percuma Masuk Zoo Negara ? Biar Betul Ni?


Pengumuman!!



Korang! Tengok banner kat bawah ni.. Ahad ni (23 Ogos 2015 ) & Khamis depan (3 September 2015) Zoo Negara murah hati sangat nak bagi tiket free sempena birthday Giant Panda Xing Xing dan Liang Liang!!Dah laa diorang baru dapat baby kann.. Olloooo .. Comel angattt.. .. TAPI hanya untuk pelawat yang lahir pada 23 Ogos dan kanak-kanak berusia 12 tahun ke bawah sahaja. Wahhh!!! Best ni... 




Kalau pergi pada tarikh tersebut, memang jimat lah !. mak pak Sekali sekala hujung minggu kan.. Luangkan masa dengan anak-anak. Diorang pon mesti laa seronok.. Untuk tiket jumpa Panda tak termasuk tau... Budak bawah 12 tahun cuma RM11 je.. Okey laa tu kan cuma bayar nak masuk tengok panda je.  ** SILA RUJUK TERMS & CONDITIONS

Nak lagi best boleh dapat diskaun 10% bila beli tiket online sehingga 16 September 2015 ni.. Apa tunggu lagi.. Jom lah beramai-ramai pi Zoo Negara! Ahad ni aku nak pi oiii bawak si gendut Irine! hehehhee.. Jumpa Ahad ni!! 

** Jangan lupa bawak MyKad & Mykid korang ea!!! 

7 comments:

  1. Jumpa kat sana ahad nie Yoorin.. :)

    ReplyDelete
  2. Jumpa kat sana ahad nie Yoorin.. :)

    ReplyDelete
  3. teringin jugak nak pergi sana. tak pergi2 lg..hehe

    Jemput baca
    http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/08/promosi-penghabisan-stok-pureen-2015.html

    ReplyDelete
  4. wah best la kan.....nanti jgn lupa ambik gambar panda banyak2

    ReplyDelete
  5. tak sabar nak tgk panda ni.. jumpa di sana!

    ReplyDelete
  6. sejak panda tu ada di mesia blm pernah jejak lagi... menarik gak ni... boleh try adjust dgn encik hubby utk pi...

    ReplyDelete