cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Friday, August 21, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 8

Blogwalking Lagi!


Harini gigih masukkan senarai bw dalam excel.. Hehehe.. Senang sikit kalau orang tanya aku boleh check samaada dah tersenarai atau belum. Ikut abjad. Senang sikit.. Contohnya macam ni...:



Susun ikut abjad..Senang sikit aku nak spotcheck.. tak nak la nanti terdouble kan.. Kalau korang tanya dah masukkan korang punya ke belum..haaa.. senang kan.. Buat masa ni dah senaraikan 165 blog... wow..banyak tuuu... Seronok rasa nya bila dapat list kan semua... 

Okey lah.. Nah senarai blogwalking untuk harini pulak!Esok dan Ahad tak de senarai tau.. jangan ditunggu.. Uhuk2.. tunggu hari Isnin nanti untuk senarai baru..

Senarai blogwalking 21/08/2015


























18 comments:

  1. Wow .byknya list..blh blogwalking.Tp klu blh buat la bila open link akn ke ne tab terus..senang..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak.. tak next tab ea..? huhu.. okey..nanti akk edit okey yunkk.. ^_^

      Delete
  2. bestnya sape yg tersenarai tu. hihi

    ReplyDelete
  3. Ya Allah... rajinnya yoorin... hehehe spotted mine dalam tulisan tu... heheheh tq yoorin!

    ReplyDelete
  4. gigihnya yoorin, eh nampak nama kak analah kat batch tiga ye , tq tq :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. support dari kawan2 efg jugak ni kak ana.. ^_^ tq kak ana.. hehe

      Delete
  5. tq yoorin.. rajin betul blogwalking.. salam perkenalan.. kita ni baru nk berjinak2 dengan blog.. segan plak tadi yoorin dtg blog.. simple je blog kita.. maklumlah.. 'rumah' baru siap.. baru ade carpet .. kerusi dengan meja xde lagi.. hahaha Tips Hamil Anak Kembar

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum yoorin & teman bloggers,

    Salute abis dengan kesungguhan yoorin berblogwalking.. Gigih siap senarai lagi..

    Thank you so much kerana support each other.. ^_~

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum yoorin.. Salam perkenalan dari MD! Ruginya rasa tak tersenarai dalam list blogwalking tu.. Huhu.. Oh! Btw, md dah follow awak.. Sudi2lah terjah blog MD & follow back ye.. Hehe..
    RosmizaAli.Com

    ReplyDelete
  8. Super like excel tu..Bilalah nak buat?

    ReplyDelete
  9. Gigihnya beeblogwalking..:).. Salam perkenalan..

    ReplyDelete
  10. hye...singgah sini nak ucap terima kasih sebab rajin baca entry and tinggalkan komen di blog Syira Lokman :) semoga murah rezeki ye :)

    ReplyDelete
  11. jalan2 sini...nak cari link buat blog walking =)

    ReplyDelete