Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Monday, September 28, 2015

Cornetto Kit Kat Green Tea

Cornetto Kit Kat Green Tea 


Baru je beberapa minggu lepas mencuba Kit Kat Green tea . Aku bukan penggemar coklat kit kat. lebih suka cadbury.. Tapi bila Kit Kat keluarkan produk coklat Kit Kat Green tea , terus jatuh cinta.... memang sedap.. disalut coklat bewarna hijau.. memang sah sah lah perisa green tea kan..

Semalam masa nak balik KL, dah jadi kemestian beli kudap kudapan kat petronas sebelum tol Yong Peng. Kena beli , kalau takde makanan dalam kereta, memang merengek laa Irine nanti. Dah laa tau keadaan jem teruk.. Sebab kitorang berdua je, maka kenalah bawak Irine turun sekali masuk dalam mini mart petronas. Tempat pertama dia tuju, peti ais krim. Ingat nak beli magnum gold..tapi terpandang pulak cornetto Kit Kat Green Tea.. Harus lah cuba kan!!! Magnum Gold dah banyak kali makan...








Ingatkan coklat Kit Kat nya warna hijau, rupanya tidak. warna coklat kit kat biasa yang cokelat tu.. Hanya aiskrim saje yang berperisa green Tea.. Not bad laa .. walaupon agak sedikit pahit. Macam pekat betul perisa green tea nya.. Gigih jugak la nak menghabiskan sesambil memandu kan... 

Rasanya kalau ikut tekak aku mungkin akan cuba lagi..mungkin laaaa.. sebab macam tak kena je dengan tekak aku..hahahaha..mungkin sebab telalu pekat & pahit.. macam kureng sesuai je eskrim rasa pahit.. 


6 comments:

  1. nmpk mcm sedap...nampak laa..rasa tak tau lg..hihi

    ReplyDelete
  2. Tu laa.. ingat kit kat hijau yang baru tuu..

    ReplyDelete
  3. Orang cakap kit kat green tea yang sedap..saya pun belum cuba lagi..huhu

    ReplyDelete
  4. tak sabar nak merasa, baru terjebak ngan green tea.
    semua nak green tea skang...hihi

    ReplyDelete