SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Thursday, September 10, 2015

I Love My Daughter More Than My Husband

Dah memang betul. Aku lebih sayang kan Irine dari Gjul.. Dia pon tahu.. Puncanya, tadi malam lah.. Aku tengah melayan game PSP..Irine pon tidur awal.. Dok godek apa entah kat handphone aku.. Dengan data macam ada takde je.. Tau2 je laah kalau pakai bil. Nak renew tu kan setiap 10hb... Gjul bukan selalu menggodek henpon aku.. Dok belek belek folder kat gallery kot.. huhu.. Lantak lah.. Aku tak kisah.. tak de yang tak senonoh pon dalam tu.. Semua yang murni-murni je..



Tetiba kan dia panggil aku...

G: Yang.... (buat muka seposen)
Me: Napa?
G: Nampak sangat kan ayang dah tak berapa nak sayang abang.. Abang perati lama dah.. tapi baru ni tergerak hati nak cakap..Tengok henfon ayang ni dah tebukti..
Me : Dah pasal apa pulak.. Takde buat apa pon.. Whassap tu semua group.. Takde personal message pon...
G: Tak..yang tu tak kisah..Paham ..Ni gambar abang boleh kira tak sampai 20 .. Instagram post dekat 2000..semua gambar Irine..
Me : Hahahaha.. Okey..Fine. Check balik henpon abang berapa banyak gambar ayang. Semua gambar moto..Cehh..
G: Sengihhh..


Tu laa orang laki kan.. Nak blame kita je.Tak tengok cermin pon.. Ada 1 memori phone 8gb + yang sekarang ni 16gb dah full..huhu..sayang nak delete. Banyak gambar & video Irine dari baby.. Laptop hilang (Gjul hilangkan) sampai laa ni tak ganti lagi.. hahahaa.. Gambar gegar pon aku sayang nak delete... Tak de gambar suami bukan makna tak sayang atau berkurang kasih sayang tu.. Cuma dah kurang sikit laa nak pose macam masa muda-muda dulu. Gambar Irine kalau diambil candid comel lah lagi. Kalau bapaknya? aheraheraher... 

16 comments:

  1. hahaha, sweet jeeee husband n wife.. hihi

    ReplyDelete
  2. heheheehe......gambar motor bro gjul simpan.hehhee

    ReplyDelete
  3. Hihi...bila ada ank tu..syg lebih ke anak
    .laki kita pun sama ja...

    ReplyDelete
  4. Hahaha...semua mak2 memang camni kottt

    ReplyDelete
  5. sayang anak dengan sayang suami lain..hehehehe

    ReplyDelete
  6. mujur husband jenis tak suka sangat bergambar. hihihhi. handphone memang penuh gambar anak jela.

    ReplyDelete
  7. Kan..hehee sama lah kita..Lynda da beli memory card baru 32gb hehehe garam ribu riban gambo

    ReplyDelete
  8. Kan..hehee sama lah kita..Lynda da beli memory card baru 32gb hehehe garam ribu riban gambo

    ReplyDelete
  9. hahahahaa.. ayat last yg pasal gambar candid tu lawak...!! :p

    ReplyDelete
  10. ehehehehe...slalu suami ummul buat ayt sedih.."dah tak syg lah tu."tergugut.kihkihkih

    ReplyDelete
  11. hahahaha kannnn gambar anak je berderet :p

    ReplyDelete