Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Tuesday, September 22, 2015

Nuffnang Baik Hati | Part 6

Aaaa.. Lama tak share Campaign Nuffnang.. Rini tergerak pulak nak bukak.. wuhuuu.. Campaign bertambah..isi tabung pon bertambah laa jugak sikit.. tak banyak pon.. lepas laa beli cokelet.. hehehe..  Macehhh yang sudi click click Nuffnang bantu isikan tabung senyap ni.. ^_^ harap hujung tahun boleh laa nak clearkan.. Ecewahhh...



14 comments:

  1. banyaknya.. tak cek nuffnang pun lagi..

    ReplyDelete
  2. wah yoorin..boleh beli liptik baru bila cash out ni hihi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu..kak ana.. yoorin dah mintak liptik baru kat shuben.. sebab anak dia yg buat..hahaha..nk tggu hujung tahun, memucattt laaa kite..

      Delete
  3. tq for this sharing!!! yayac dah follow sini....mohon follow blog & komen murni di entry yaya

    http://www.yayacendana.com/2015/09/resepi-yayac-agar-agar-tembikai.html

    tq.... :)

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. shopping cukup2 beli beras 2 kampit je.. hehe

      Delete
  5. ......sambung komen....... hujung tahun banyak sales...

    ReplyDelete
  6. Wahhh :) Selamat Hari Raya Aidiladha dari Nani :)

    ReplyDelete
  7. Salam..jln2 blogwalking untuk hri ni kejap ;) dr blog emas putih....selamat Hari Raya Haji... ..

    http://ilovebunga89.blogspot.my/

    ReplyDelete
  8. Assalam, akak macamana nak buat campaign ni eh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. kena pasang banner nuffnang dulu ... pastu antar tiket.. boleh google camna cara nk dptkan campaign nuffnang..akak x buat pulak entry tu.. nak cerita tak gheti..huhu

      Delete