SGO

APDM SAPS

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Friday, October 2, 2015

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | aPa aDa DaLaM WaLLeT aKu

CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA | aPa aDa DaLaM WaLLeT aKu


Masuk dah hari ke-2 untuk CaBaRaN7HaRi iNsTaBLoG EfGkBbA . Terus aku check dompet old school aku.. Tengok-tengok laa apa yang ada dalam tu kan.. Ya Rabbi.. Dah macam wallet doremon hokey.. Nasib baik cabaran apa ada dalam wallet.. kalau dimintak apa ada dalam handbag..jangan terkejut lah, stokin , mainan anak pon ada.. hahahaa..Meh tengok apa ada dalam wallet aku okey..




 wallet sepanjang kertas A4.. dah hampir 2 tahun ia berkhidmat dengan aku... 



tengok tuuu.. penuh kot! setiap patisyen ada isi..wakakakkakaa


 resit , tiket wayang pon ada.. haha.. adoiyaiii.. tak nyempat nak buang


kat bahagian duit syiling pon tak terkecuali.. pendrive ada.. anting-anting Irine ada, butang tudung pon ada..hahaha..mau nya tak doremon kannn kann... 

meh tengok senarai yang ada dalam wallet aku :
1. Duit kertas
2. Duit syiling
3.Butang tudung
4. Pendrive
5. Anting-anting irine (tinggal sebelah)
6. Personal name card
7. IC
8. Kad bank x 2
9. Medical card
10. Kad keahlian (tesco, fabulous mom, Chatime, Starbucks)
11. Kad ada ayat kursi
12. Resit (januari punya pon ada..hahaa)
13. Tiket wayang (lama dah tu..cite Pilot Cafe).

huh..selagi boleh di zip..selagi tu laa sumbat aje semua.. hahahaha.. korang punya pulak??





13 comments:

  1. wahh...akak....nak kira duit nya berapa jumlah...?hihii...

    ReplyDelete
  2. jenis menyimpan resit jugak ni..hihihi

    ReplyDelete
  3. mak oiii...banyaknya...maunya besar giler kembung ni kan...hehehehe

    ReplyDelete
  4. hehehehe..memangkan, selagi boleh sumbat, selagi tu la kita sumbat..

    Jom terjah Ada apa dalam wallet anda | Cabaran7Hari

    ReplyDelete
  5. hari ni dalam sejarah, print paper keluar jadi purse!!!!

    ReplyDelete
  6. skrang ni ramai lelaki yg pakai wallet panjang stylo

    ReplyDelete
  7. Besarnya wallet yoorin..kte suka jenis kecik..xpnh guna yg pjg cmni..

    ReplyDelete
  8. Waah. ..siap anting2 pun ada ye mommy hehehe

    ReplyDelete
  9. Panjang wallet yoorin...banyak khazanah nie..hehehe

    ReplyDelete
  10. Panjang wallet yoorin...banyak khazanah nie..hehehe

    ReplyDelete
  11. meriahnyeeee wallet, hahhaaha.... betul jujur nihh, nona malas gune wallet, kalau setakat kad, duk dlm sampulnye dan duit brpe keping jer, hehehe

    ReplyDelete