Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, January 20, 2016

Scan 3D/4D KL & Selangor | Mysonoworld

Assalamualaikum.. Kalau perasan agak lama jugak aku tak update sebarang entry.. Ingatkan dah nak berkubur blog aku ni.. tapi atas keterdesakan kawan-kawan blogger, terpaksa jugak laa ni update entry..ecehh..jiwa tu memang masih ada lagi..tapi atas sebab sindrom mak mengandung yang malas teramat sangat ni, memang berpuasa update apa pon.. Sampaikan nak kerja pon malas..aku ambik cuti seminggu jugak tu feeling nak jadi housewife.. Sebab memang dah tak terurus dah diri aku ni.. Kau bayangkan lah macam mana... 

BTW sekarang kandungan pon dah masuk 27 minggu.. So, sindrom malas tu dah berkurang sikit.. hehehe.. sempat juga nak scan adik baby.. tu je laa yang buat aku excited... rasa tak sabar nak jumpa dia ni.. bawak bertenang.. 3 bulan je lagi... 

Lepas tempoh hari aku ada share kat mana nak buat scan 3D/4D kan.. akhirnya aku buat pilihan buat kat MySonoworld Hulu Klang. Lagipon dekat je dengan rumah.. aku buat appointment hari Ahad..senang.. Sebab cuti.. Gjul pon kerja malam . so pagi tu around pukul 9 pagi dah gerak.. Sebab appointment pukul 0930 pagi.. Pegi awal sebab nak sarapan dulu.. Bagi adik baby aktif & kenyang.. 

Sampai2 je, Centre Mysonoworld dah bukak.. Excited hokey.. Terus disapa oleh sonographer aku waktu tu Puan Suraya. Ramah sangat.. Sebab aku book pon pakai whassap & email.. Pon dia balas dengan sangat best..bila jumpa depan2 lagi lah best nya dia ni..

Lepas isi form segala, masuk dalam bilik scan. Irine sekejap je la dia punya excited.. pastu dok bising.. Gjul plak ambik tugas record video untuk hari kejadian..hahahaha..
Jom tengok hasil scan aku tempoh hari.

 tu diaa..mulanya taknak tunjuk langsung muka.. tutup muka dengan tangan.. sekali dengan kaki sekali kau tutup muka ea dik... 



 macam biasalah..ayah dok ejek mommy hidung kemek..adik pon mewarisi gen mommy lebih... hehehe



Ingatkan bila dah makan, adik cergas..tapi tu diaaa..dok menyangap, menguapppp luasss... kalau tengok video pon lebih dari 10 kali dia dok menguap.. bertuah betul.. 



 Ke pagi sangat mommy pi scan ni.. tekan perut ikut apa pon dia tak mau bangun.. 


 sleeping time



 sangap lagi..grrrr...


 tak abes lagi dia punya ngantuk... hahhaha



 dia punya tali uri tu dok buat main je.. hehehe..melingkar depan muka.. 


 cakkk..apa tuuu? hehehehe..


seronok tak terkata rasanya dapat lihat aktiviti anak dalam perut.. terhibur rasa.. walaupon anak kedua, teruja tu tetap ada tauuu.. 



sementara tunggu Puan Suraya print kan hasil scan & burn CD.. sempat anak beranak ni membaca .. hehehe..


Aku ambik pakej details scan & 3d4d scan..so dalam CD tu disertakan skali exam information. insyaa Allah adik baby okey2 je.. ^_^

kalau berminat boleh laa booking cepat2 kat Mysonoworld..bukan takat scan baby je .. nak scan breast ke, thyroid ke amdomen ke pon boleh ke Mysonoworld.  Kalau pi kat facebook page Mysonoworld sekarang ni pon, tengah ada lucky draw khas untuk pelanggan Mysonoworld..Jom cepat2 visit 


Waktu Operasi
ISNIN hingga JUMAAT: 
2:00ptg-930mlm (yg booking diutamakan)

SABTU, AHAD & CUTI UMUM: 
WAJIB booking scr on9 dipage http://mysonoworld.com/?page_id=2838




11 comments:

  1. Replies
    1. hehehehe.. kat atas ada gambar tuuutt baby.. agak2?

      Delete
  2. Adik yoorin...terharu sis baca dan tgk gambar2 adik baby ni...adik yoorin doakan utk sis sekali boleh...nak merasa pengalaman ni lagi sekali cukuplah...aminnnnnn

    ReplyDelete
  3. bestttt nyaaaa.. comel jeeee.. geram nengok menguap2 je.. haha

    ReplyDelete
  4. juju..amin..amin... mudahan diberi peluang lagi timang cahaya mata.. mudahan Qi dapat adik gegirl yg shomell pulak.. hehehehe..

    ReplyDelete
  5. tahniah yoorin... harap ekin pun dapat mengandung gak nanti...

    ReplyDelete
  6. Tahniah sepasang lps ni..sindrom anak lelaki mmg gini kot. malas sket hehehe.

    ReplyDelete