cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, March 30, 2016

Happy 3rd Wedding Anniversary Husband!

Assalamualaikum..

Harini, hati berbunga-bunga sangat.. Rasa macam masih tak percaya dah kahwin tinggal sebumbung dengan Gjul .. # tahun dah rupanya.. alahai... macam baru 2-3 bulan je..hiks! Tup tup ada dah anak sorang.. ni nak mentambah lagi sorang.. Lagi lah macam tak percaya... 

Harini genap 3 tahun melayari bahtera rumahtangga.. memang macam2 lah pahit manis, gelombang, tsunami sepanjang 3 tahun ni,.. takkan nak best je kan..mesti ada jugak yang tak best.. takpe..kite cerita yang best-best je..yang tak best tuu , tak yah laa dibesar-besarkan.. =) 









3 tahun yang membahagiakan.. tambah bahagia bila menghitung hari je nak sambut kelahiran anak ke 2..Gjul harap dapat lah beranak rini @ esok.. non hadooo lah yee.. xde tanda apa pon lagi..hehehehe.. 


Saya saiyannnggg suami saya dunia akhirat..moga ikatan cinta kita berkekalan hingga ke syurga... 

9 comments:

  1. masa side husband pun kita merah hitam..sama lah ! hehehe. Btw, kami doakan kalian berbahagia hingga ke anak cucu cicit

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..asben nak warna hitam kain songket mcm org dulu2.. nak sama macam parents dia..tp xde..tu je laa yg ada warna hitam..sebat je laa.. ^_^ tq atas ucapan nya.. =)

      Delete
  2. woiw..piweettt happy anniversary korang... semoga bahagia hingga ke akhir hayat aamin.. tak sabo tgk baby ke 2 ni..hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yanie..baby belum rasa nak keluar.. =)

      Delete
  3. Happy anniversary.
    Moga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. ;)

    ReplyDelete
  4. happy anniversary kak Yoorin. semoga perkahwinan kekal hingga ke Jannah :)

    ReplyDelete