cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, March 30, 2016

Kenapa Best Sangat EPHYRA SKIN NANO - SERUM ni ekk??

Assalamualaikum.. 

Uollss tau tak Ephyra ada keluarkan produk baru? Bagi yang tak tahu ,ni yang seronok aku nak cerita ni.. Produk apa tu ye?? haaa... Ephyra Skin Nano - Advance Repair Serum. Bagi yang pernah gunakan produk Ephyra sebelum ni, mesti tak teragak untuk cuba produk ni tau.. Macam aku , pengguna Ephyra Skin Bar , memang terasa la perubahan.. lagipon tekstur Ephyra Skin Bar tu lembut. So, memang rasa best sangat.. 



Sebab baru je dapat cuba Ephyra Skin Nano - Serum ni kurang dari seminggu, tapi , percaya tak, memang sekali pakai pon dah rasa betapa efektif nya serum ni.. 

Ephyra Skin Nano serum ni aku kata best sebab apa? bukan je design botol yang nampak high class, tapi Sebab tekstur nya ringan, senang meresap, tak melekit , tak berminyak dan senang nak bawa kemana-kemana sebab bersaiz mini pocket. 


*
%!."##($5#8$%""$!"%""#8#:
"&#)$#!$$'3! #%!."+#)##))##;#(()#(
.#)$%##$3<"#$9"# "(2")1D#('")$1,E!+()(,',(
$%!#.#)"($##)'#.#)8#&'""+
.


INFO SERUM - EPHYRA SKIN NANO

- Serum pertama keluaran Oceanlife Marketing Sdn Bhd dibawah jenama Ephyra. Ia menggunakan teknologi Nano yang dipatenkan di Switzerland , telah teruji secara teknikal siap dapat Award Asia Pacific Super Health Brand. Bukan senang tau nak dapat award tu..Lagi-lagi local product kita. 






KELEBIHAN SERUM EPHYRA SKIN NANO 



Pengalaman sendiri 

sebelum ni aku memang gunakan serum ..siap ada gold 24k lagi..tapi muka tak glowing pon.. hahaha... Dengan Ephyra skin Nano ni nampak lah bila make up tu terasa senang nak apply make up..tak delah bercapuk & tahan lama sikit and acah-acah glowing gitcheww.. 



Advance Repair Serum



Advance Repair serum




Camna nak pakai Ephyra Skin Nano Serum Ni? alahaiii.. mudah ajeee... nah aku buat video untuk uolss tengok. 


Video Tutorial Nak pakai Ephyra Skin Nano Serum





1) cuci muka bersih-bersih dan keringkan. Lepas tu, nak guna toner pon boleh jugak.
2) Hanya dengan setitik Ephyra Skin Nano Serum dah cukup diratakan keseluruh wajah dan leher. Hanya dap dap je kat muka..Lepas tu ratakan.. 
3) sekejap je, serum ni akan meresap terus ke dalam muka . memang akan terasa laa, kulit tu tegang serta merta. 
4) pakai lah hari2..aku pakai sebelum nak tido, & sebelum pakai mekap. 


Sedia maklum, bila usia nak menginjak 3 series ni paling ditakuti garisan kat tepi mata tu haaa.. Bila dah jelas kelihatan, memang akan terasa alahaii..cepatnya berusia..hehehe.. Lagi-lagi dengan keadaan sekarang ni.. Irine memang aktif betul waktu malam.. Puas lah dok dodoi dia tidur awal..sampai kesudah tak mau..Lagi-lagi cuaca panas sekarang ni kan.. memang tak lena lah nak tido.. Baby pon dok kicking..kejap-kejap terjaga.. Dan terhasil lah lingkaran gelap bawah mata. Kadang kita cover pakai mekap pon tetap nampak .. Tak boleh nak selindung lagi.. 

Rezeki lah kot, diperkenalkan dengan Ephyra Skin Nano Serum. Masalah dark circle & kulit kusam ketika mengandung pon selesai.. Tadaa!! rajin pulak nak mekap sebab senang nak pakai mekap.. Almaklum lah.. makcik time preggy ni paling malas nak mekap2.. dengan Ephyra Skin Nano Serum ni jadi rajin pulak sebab nak sentiasa nampak glowing.. tehhee.... Nampak gayanya memang aku bawak masuk labor room nanti tau Ephyra Skin Nano serum ni..hahhahaa.. 







Uolss kalau berminat dengan Ephyra Skin Nano - Advance Repair Serum ni boleh la contact nombor yang tertera di bawah ni ;


Whatsapp ke HOTLINE : 019-7373770 / 019-3800779
atau belian secara online : www.oceanlife2u.com 



Harga Promosi : RM68

Harga Asal : RM88
( Semenanjung Malaysia )

Harga Promosi : RM72
Harga Asal : RM92
( Sabah & Sarawak )

EPHYRA FACEBOOK : www.facebook.com/oceanlife2u
EPHYRA INSTAGRAM : @ephyra2u

5 comments:

  1. memang menarik serum ni kan yoorin ,sesuai untuk semua jenis kulit :)

    ReplyDelete
  2. jalan-jalan ~ http://jmbelog.blogspot.my/

    ReplyDelete
  3. Yg aku dpt free tu pun x abis lg. Pakai sikit2 je. Mmg best, lps apply serum ni pakai mekap mmg thn lm.

    ReplyDelete
  4. best dan berkesan walaupun baru seminggu guna.

    ReplyDelete
  5. Mmg tgh survey2 serum. Mcm best je yg ni. Tgh hrge promo plak tu hee

    ReplyDelete