Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Thursday, October 6, 2016

Bila PJJ Dengan Suami

Assalamualaikum..

Dah nak sebulan aku dok kampung. dah macam berpantang je cuti lama-lama.. hihi.. Dah tak kerja ni dapat laa merasa dok kampung lama-lama.. kalau waktu kerja dulu , paling lama pon sehari 2 je.. kena pi rumah belah mertua pulak.. tu pon kalau Gjul dapat cuti jugak... Almaklumlah..cuti kitorang ni tak sama.. aku cuti weekends..public holiday pon mestilah cuti.. Tapi Gjul tak.. public holiday pon kengkadang kena cuti.. Memang nak jadi isteri seorang Gjul kena independent. Tengah sarat pon lagi sebulan nak bersalin aku boleh drive balik kampung KL - Johor -KL dengan seorang toddler.Mujur lah anak dara tu behave sepanjang perjalanan... 

Sekarang dah ada 2 anak, sorang baby plak tu..So Gjul tak kasi lah aku drive lagi..sebab takut wafiy mengamuk tetiba kan.. So balik kampung dia hantar. Kang Balik KL dia ambik..Ni mungkin awal bulan depan baru dia ambik..hehehe.. sebab nak tunggu dia dapat cuti tuu...memang agak payah...lagi-lagi dah nak akhir tahun..ramai staff dia berebut nak abeskan cuti.. 

Bila dah berjauhan ni, bila nak hilangkan rindu, kalau dulu boleh call. Tapi sekarang video call laa. Kitorang guna aplikasi wechat je. Jangan ingat kitorang macam budak2 terencat grammar tu pulak.. hahahaha...  Dapat laa lepaskan rindu kan.. Rindu dia kat anak.. Rindu kat aku..chewahh..Hari-hari mesti video call.. mementang la aku guna UMOBILE P98.. hahahhaa,...saje je nak mention tuu..kekeke. 

Sempat lah aku screen shoot time kitorang tengah facetime..hahaha.. 

paling dirindui opcoz anak dara tuuu.. 




lepas balik kerja terus dia video call..gelap coz aku dah tidur..nak bukak lampu kang terjaga pulak anak2..lepas aku sempat screen shoot ni baru dok kat luar berlampu..hahahaha..mak dah macam mak lampir..so selamatt..laki i je rela tengok aku macam mak lampir...hahaha.. 






4 comments:

  1. bertabahlah....

    akak tag yoorin kat sini :

    http://www.azirahman.com/2016/10/october-bloglist-segment-by-fatinamdzfr.html

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete
  3. Semoga akak kuat..sy pun dulu PJJ, bru je bulan lepas dpt duduk sama. Semoga akak pun dh x pjj nti

    Btw, sy follow blog ini:) jom singgah blog sy if akak sudi heeee peace..

    http://hyheejabs.blogspot.com/

    ReplyDelete