cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Tuesday, October 4, 2016

MOMMA | Susu Pilihan Ibu-Ibu Sebagai Milk Booster


MOMMA® MILK BOOSTER PENGGALAK SUSU IBU




Bagi ibu-ibu yang menyusukan anak, mesti alami masalah risau susu badan merudum dan tidak pekat. Akibatnya , anak yang menyusu, tidak merasa puas, lapar, berat badan menurun, bay tidak puas , bayi berasa lemas dan terus tidak mahu menyusu badan. Bila bayi tidak mahu menyusu, ibu akan bertambah tertekan dan penghasilan susu juga tidak memberangsangkan. 




Aku  berhenti meyusukan Irine di usianya setahun 9bulan kerana mengandungkan Wafiy. Rasa ralat juga tak menyusukan dia sehingga genap 2 tahun takut risiko kehamilan.. Tapi haruslah bangga dapat menyusukan dia lebih dari 6 bulan. Takpelah..bukan rezeki.. Bila Wafiy l dah lahir je, aku dah mind set, akan usaha sehabis baik untuk menyusukan dia . Tapi apa kan daya.. Lepas melahirkan je, Wafiy terpaksa warded selama 4 hari akibat dehidrate. Doktor kata masalah kekurangan susu badan dan mengakibatkan berat Wafiy turun mendadak selepas 3 hari kelahirannya..

jelas nyata Wafiy menyusut kecik je berbanding kakak dia.. lahir dengan berat 3.37kg.. 3 hari kemudian berat menurun ke 2.9kg... ibu mana tak sedih.. lebih2 lagi melihat tangan kaki dicucuk jarum... puncanya mommy dia kekurangan susu badan.. 



Sebagai ibu, mestilah nak yang terbaik untuk anaknya. Sekurangnya, kita dah menunjukkan usaha untuk menyusukan anak. Salah satu nya cari penggalak penyusuan (milk booster). Antara produk yang disyorkan dan terlaris ialah MOMMA .








Didatangi dalam 2 perisa. Vanila Dan Coklat

MOMMA® Pregolact™ adalah produk susu bernutrisi yang dapat membantu ibu mengandung atau menyusu untuk kekal sihat dan cergas dan dapat membekalkan nutrisi yang lengkap buat anak dalam kandungan atau anak yang disusui. Di samping meningkatkan penghasilan serta kepekatan susu ibu. 

Tidak seperti produk lain yang berada di pasaran,MOMMA® Pregolact™ diformulasi dengan Activ-4 Plus™ adalah produk susu dikhaskan untuk ibu hamil dan menyusu yang mementingkan kecantikan, kesihatan, tenaga ekstra, perkembangan bayi yg baik dan mahu meningkatkan kuantiti dan kepekatan susu badan. 

4 aspek ini penting bagi setiap wanita yang bergelar isteri dan ibu:-

1. Cantik : Membantu menghalus, melicinkan dan mencantikkan kulit ibu dan bayi.
2. Sihat : Membantu memberi kesihatan yang baik dan merawat stress.
3. Bertenaga : Membantu memberi tenaga segera buat ibu-ibu yang sering keletihan.
4. Bijak : Mengandungi EPA & DHA yang dapat membantu meningkatkan perkembangan otak bayi

Kelebihan MOMMA® Pregolact™ 

1.    Meningkatkan kuantiti susu ibu (milk booster)
2.    Memekatkan susu ibu (bayi lebih kenyang dan tidur lena)
3.    Mencantik dan menghaluskan kulit ibu dan bayi.
4.    Memberi tenaga kepada ibu
5.    Baik untuk perkembangan otak bayi.

6.    Meningkatkan kesihatan ibu dan mengurangkan stress. 

Testimoni Momma Milk Booster


Alhamdulillah. dgn izin Allah.
Amalkan MOMMA®, dan minum air masak yang banyak serta patuhi konsep DEMAND & SUPPLY
.




MOMMA diperbuat daripada Formulasi RAHSIA dan TERKINI daripada campuran 12 bahan SEMULAJADI termasuk bahan-bahan sunnah yang berfungsi membekalkan nutrisi yang lengkap bagi memenuhi keperluan ibu dan bayi iaitu zaitun, kismis, omega 3, delima, buah tin, habbatus sauda, susu kambing, kurma, madu, saffron, inulin (prebiotik), vanilla atau coklat.

5 dari 12 bahan semulajadi yang digunakan telah TERBUKTI BERKESAN dapat membantu meningkatkan kuantiti dan menambah kepekatan susu ibu.

Kesan semulajadi dapat dirasakan jika diamalkan berterusan selama 7 hari. Selain diperkaya dengan pelbagai nutrisi dan rasa susu coklat yang sedap, tidak berbau hamis,

Halal Jakim. dan lulus KKM

Memahami keperluan dan masalah yang sering dihadapi oleh wanita yang ingin hamil, ibu mengandung dan menyusu, susu dari formula gabungan bahan ektraks semulajadi iaitu
Zaitun, Kismis, Omega 3, Delima, Buah Tin, Habatus Sauda, Susu Kambing, Kurma, Madu, Safron, Inulin (prebiotic) dan Coklat.

Khasiat MOMMA® Pregolact™ buat Ibu Hamil dan Menyusu

1.   Menaikkan HB
2.    Kurang alahan (morning sickness)
3.    Menghilangkan rasa letih, lesu dan penat
4.    Anak cerdas dan bijak
5.    Meningkatkan perkembangan otak
6.    Mengelakkan sakit pinggang dan kejang kaki
7.    Merawat stress
8.    Merawat masalah kulit kepala gatal atau rambut gugur
9.    Meningkatkan imunisasi badan
10.  Kulit ibu dan bayi, cantik dan halus
11.  Penggalak susu ibu (Milk booster)
12.  Mengurangkan masalah kulit kering atau eczema
13.  Mengurangkan risiko demam kuning
14.  Tenaga ekspres buat ibu yang sering kepenatan


CARA BANCUHAN SUSU MAMOM

Jom saksikan video ini.




Kat Mana Nak Dapatkan Momma milk Booster?


Untuk maklumat lanjut mengenai MOMMA® Pregolact™ boleh layari facebook dan website MOMMA®:


Atau terus ke kedai beralamat:
MOMMA® Industries Sdn Bhd,
No 6-25-3, Tingkat 2, Jalan Medan Pusat Bandar 8A,
Bangi Sentral, 43650 Bandar Baru Bangi, Selangor

Hotline tempahan: 016-923 6962 / 016-924 6962

Google Map / Waze: Momma Club

Untuk testimonial boleh layari http://bit.ly/testimonialMOMMA







3 comments:

  1. Kalau anak x menyusu memang buat kita risau kan..sekarang banyak je product banyakkan susu mommy...boleh suggest kat adik akak ni. Dia nak bersalin nanti bulan 2

    ReplyDelete
  2. saya sangat berterima kasih banyak MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan pesugihan dana ghaib nya kini kehidupan kami sekeluarga sudah jauh lebih baik dari sebelumnya,ternyata apa yang tertulis didalam blok MBAH RAWA GUMPALA itu semuanya benar benar terbukti dan saya adalah salah satunya orang yang sudah membuktikannya sendiri,usaha yang dulunya bangkrut kini alhamdulillah sekaran sudah mulai bangkit lagi itu semua berkat bantuan beliau,saya tidak pernah menyangka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan kami sekeluarga tidak akan pernah melupakan kebaikan MBAH,,bagi anda yang ingin dibantu sama MBAH RAWA GUMPALA silahkan hubungi MBAH di 085 316 106 111 insya allah beliau akan membantu anda dengan senang hati,pesugihan ini tanpa resiko apapun dan untuk lebih jelasnya buka saja blok mbah PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

    ReplyDelete