Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, December 24, 2014

Drama Queen Episode 2


Nak share video my pwincess Elsa Irine yang memang berdrama sangat sekarang ni.. Geram jugak kadang-kadang.. Sebab suka menyepah.. Nak nangis rasa baru kemas luar, nak kopek bawang, tengok kat luar kejap abes bersepah balik.. huwaaa!! Macam mana lah mommy nak mentambah adik untuk Yooyin ni.. sobbs.. 


Ni pulak kes nya rampas mommy punya cokelat .. biorlah dia nak makan.. pastuuu comot gila..bila kita nak lap, dia tak kasi..marah kita balik ada lah.. Dok ralit tengok tv..aku cakap dia buat donno je.. apa lagi.. Episod mak buli anak. Yang lucu nya, tengah nangis pon mata dok jeling2 kat tv! haihh! berlakon sangat ko kan Irine. 

no more tv dah pasni.. geram betul..  

8 comments:

  1. comey nye irine.. ^_^
    bape tahun dah?

    ReplyDelete
  2. waa... pandai berlakon, boleh jadi pelakon cilik, konpem menang anugerah ni :D

    ReplyDelete
  3. Alololo...ciannYa. .noty tau mommy buli irine

    ReplyDelete
  4. Auntie suka la tgk video irine ni...hahahhaha pandai betul drama queen ye nangis dpn mama dia ehhehehhehe comellllllll

    ReplyDelete
  5. alololololo irine jangan la nangis T_T

    ReplyDelete