cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Tuesday, December 30, 2014

Masih ada lagi..


Alkisah, blog dicutikan kerana tuan empunya badan bercuti pulang ke kampung.. Memang disengajakan menjauhi blog, kerana bila dah berdepan dengan blog, 8 jam pon tiada berkesudahan nak mengadap saja.. Cheh.. Bila dah bercuti lama ni, mood nak mengkerja memang tahap kronik nak mula kan.. hehehe..

Aktiviti kat kampung memang agak pack.. Sebab pulang nak menyambut ulangtahun kelahiran cucu sulung keluarga. Untunglah Irine.. Nenek sponsor makan, aunty & uncle pulak sponsor deco.. Mommy pon memang unexpected sebegitu sekali sebab mommy sponsor kek sajo.. hahaha..

Sedia maklum, kek tempah pon last minute. Seminggu sebelum majlis. Nak2 krismas & hari cuti.. Agak khuatir tiada tempahan lewat macam ni.. Mujur setelah ditanya dalam group, aku memilih Kak Ruzila buat kek untuk Irine. Theme nye adalah Maxis. Aku tunjuk kek kat Irine pon dia dah excited buat bunyi AAaaaaa... seronok rasa dapat happy kan anak.. Mulanya nak tempah kek theme frozen.. Alaa..boring laa.. Sana sini frozen.. 



Home made moist choc cake. Harga sangat berpatutan.. suka sangat.. ^_^ sedapp pon ye jugakk..

antara tetamu yang datang.. weolss booking 4 row tables..







Alhamdulillah.. majlis berjalan dengan lancar.. booking kfc pon 3 days before the party.. so, decorations kena buat sendiri..Pihak KFC tak dapat nak sediakan belon & lain2 tuu ..  My Adik's & cousin's memang sangat gigih laa buat deco bagai.. my mom memang 100% sponsor makan...beheheh.. yang tak bestnye, Irine pulak demam.. memang moody memanjang.. semua serba tak kena.. makan sikit pon muntahh.. alahai birthday girl niii.. Lagi satu, sebab my asben tak dapat nak menjoin kan diri.. Kerja hotel katanya.. memang susah laa dapat cuti.. Takpe Irine, nanti kita mintak ayah beli kek jugak okey.. ^_^
Btw! Hepy birthday anak mommy! Dah setahun!! kejappnyeee rasa.. 



5 comments: