Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Tuesday, December 16, 2014

Giveaway By Eny Abdullah – Komen Banyak-Banyak, Share Banyak-Banyak


Ahhh sudahh.. .. mood menjoinkan diri untuk Giveaway dah menyerapppp dalam darahku ni.. ceh!

Cara nak sertai Click JOIN GIVEAWAY.....

1. Follow Cooking & Photography Blog Eny Abdullah - http://enyyusnizar.blogspot.com/ 
3. Follow Instagram Eny Abdullah - 



Nak menang hadiah, mudahh.. kena lah rajin komen banyak-banyak kat blog Eny ni yerk.. Kat tepi belah kanan , ada widget sapa top comentator dalam blog beliau.. haaaaa.. dah macam melumba lari kannngg nak komen blog dia..hhahaa..  Dah komen, jangan lupa share apa-apa je post facebook page Eny Abdullah mana yang berkenan di hati, kat wall FB anda. Tak kisah laa, yang lama ko godek2 ke pon boleh.. Make sure share to PUBLIC senang kak Eny nak terjah.. muehehehe.. 

Giveaway berlangsung dari : 16 Disember 2014-30 Januari 2015. Jangan ketinggalan.. Sebab hadiah Giveaway menarik cappp chuussss mmuahxx hokeyyy.. Rugi tak join.. ^_^ selamat mengjoin!

8 comments:

  1. Wah.. selamat berhibur dengan segmen

    ReplyDelete
  2. Terima kasih sudi join GA :-)… Jom kita jadi kawan kawan k

    ReplyDelete
  3. singgah dari GA yang sama..all da best ye :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2014/12/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete
  4. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat & dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  5. salam ziarah...sy dtg dr segmen yg sama
    http://eryati.blogspot.com/2015/01/giveaway-by-eny-abdullah-komen-banyak.html

    ReplyDelete