Followers

AFB FEEDS

Tuesday, December 30, 2014

Irine 1st photo shoot!


Dah lama sebenarnya plan nak photo shoot Irine since dia baby.. Tapi tak berkesempatan je.. Laaa ni, dah toddler, Allah.. Renyahh nyaa nak bawak dia pi begambar. Memang tak gheti dok diam. T_T.. Baru dudukkan dia, dia dah maju merangkak ke depan.. Baru baringkan dia, dia dah terlentang balik.. Kita bagi toys untuk prop semua dia masuk mulut.. hahadooii..Memang tak sah laa kalau pegang barang tak masuk mulut.. ^_^

Photo shoot pon sangatlah unplanned.. Tengah scroll2 facebook, mentibe tertacap laa mata ni melihat promosi photo shoot whiteroom studio selama 20 minit dengan harga RM50.00 sahaja.. Syarat nya, bawak pendrive /external sendiri.. Means semuanya soft copy.. takde printed..Normal price RM200.00 untuk 1 jam.. so aku rasa berbaloi lah jugakk takat nak ambik gambar Irine 5-10 keping je kan.. Adalah kenangan dia umur setahun nanti.. Nanti boleh print je kat Photobook kann.. Apalagi, aku tengok schedule, so plan nk PS lepas maghrib, around pukul 8, sampai sana je cameraman baru lepas solat.. sebab 1st time meet, owner sangat lah peramah.. Nak melayan aku yang bawak 1 battalion masuk studio..hahaha..

Props kat sana macam2 ada.. toys punya lah banyak.. beria2 weollss bawak props dari rumah.. Haaha.. Kalau nak headband kepala tu, jangan cakap laa..yang untuk budak, bayi, orang dewasa pon ada.. ^_^. Toys yang sekecik hingga sebesar manusia pon ada jugak.. Memang complete lah.

Malas nak cerita panjang, nahhhh.. tacap lah wajah anakanda beta.. ^_^








































Sangkaan meleset..bukan 20 minit.. lebih kot! siap tukar baju bagai.. nak layan irine ngok ngek ngok ngek lagi.. total gambar dalam pendrive, 125 keping.. happy laa mak Irine ni dok verangannn tengok gambar anak sendiri.. Gambar pon sangat memuaskan.. 125 gambar tuu semua nya cantik2.. 

Lokasi :Taman Universiti Parit Raja 
Facebook : Lens Alyza
                   Lens Alyza 2
Email : lensalyza@gmail.com
Contact no : 017-778 5729





11 comments:

  1. Replies
    1. ^_^ wishing you dapat baby comel jugak cepat2.. =)

      Delete
  2. Assalamualaikum kak yoorin.. Allah.. comelnya irine! sheila pun ingat nak bawa Adam pergi photoshoot.. tapi belum survey mana photographer best. hehhee tunggu la siapa offer murah camni. boleh grab ~~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu laaa.. murah jugak laa kannn.. kalau kat KL ada promo harga macam ni, tiap2 bulan buat photoshoot.. haha

      Delete
  3. comeynya.. tp tengok mak nye yg seronok leboh berphotoshoot ni..eheheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. patut anak je begambar.. terselit skali plak..haha

      Delete
  4. Cik Iman bukan jenis nak gi photoshoot. Cik Iman jenis yang pegang kamera dan amik gambar, potograper la tu kan ekekekek

    Geramnya tengok pipi Irine >_< Kalau jumpa dengan Cik Iman nie memang gomol pipi dua-dua ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. saje2 je ni cik iman.. =) buat kenangan,, hehehe

      Delete
  5. Cam kita la kan ala ala model gitu hahaha.. tak sabar.. macam best and murahnyaaaa... Tq sebab rekemen

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete