cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, December 4, 2014

Thank You Nivea!

Satu kerajinan pulak join contest and Giveaway. Kengkadang tengok luck jugak boleh menang ke tidak.. Kebetulan last 2 months, ada join giveaway Nivea. Tak sangka pulak boleh termenang weekly prizes! 

Semalam , abang antar parcel dok ting tong ting tong loceng opis.. Macam biasa lah, paling laju bukak pintu opis, aku lettew orang nya.. macam tau tau je parcel untuk diri sendiri.. Tengok dia tengah pegang kotak bernamakan aku, opcoz lagi laa excited tahap supeerr duperr happy kann.. Tapi rilex. Kenalah cover cun.. hehehe..Habis je sain cop bagai, ambik barang, jeling2 abang tu dah hilang dari pandangan, terus lompat & jeritsss manja.. auwww!
-
-
-
-
-
-

Tadaaa!!! kotak gembira. Dapat je dah gembira. Belum buka lagi.. entah gembira macam mana lah nanti..



Memang betul2 gembira!! siap lompat acrobatic lagi.. Perghh!! mujur takda tukang ambik gambar. Rugi tak dapat tayang kat sini.. muehehehehe..




teruihhh kami susun macam ni.. hehehe..sakannn noo dapat pwesentt..

dapat hadiah best ni, kira 1st time lah aku pakai deodorant yang spray spray.. selama ni pakai Roll-on je..Sekali pakai dapat free 6 botol okey.. Tahan laa kot 1/2 tahun.. kekekeke.. Tak mandi pon takpe. Orang bukan tauuu.. sekali spray pon dah bau macam perfume.. perghh.. 
Tapi yang paling over skali, Gjul laa.. Die punye suka mesti uppp "YESSS".. Sebab ada untuk lelaki punyaa... Haaaa... Takkan aku nak pakai hat lelaki punya.. Bau jantan sangatttt....



Yang ni Nivea Men. harus lah untuk para gentleman. Bau dia agak kuat sikit. Menyengat. Spray sikit je, memang menusuk kalbu.. Memang kick abes laa. Sesuai laa dengan tagline "COOL KICK". Bau boleh tahan 24 jam.memang kuat. Sesuai sangat laa kat gentleman gentleman yang badan bau kepam tu kann.. kuat berpeluh..Contohnya kerja menukang buat MRT yang tak siap2 lagi tuu.. haa.. Pakai ni.. sebab tahan 48 jam.. 2 hari tak mandi pon takpe.. buehehehe..for sure non-alcoholic boleh bawak pergi solat ye kawan kawan..



Ni pon untuk para gentleman. Especially yang kerja kolar putih..for sure yang kerja kat opis ke kan.. Pakai baju kemeja.. Selalu pakai baju ketiak basah.. Ahh sudahh.. Melekat pulak kat baju.. bila basuh baju, part bahagian ketiak tu dah "stain".. Warna berubah plak kat situu je.. Tak best rasa,.asyik nak beli baju jerkk.. Apa kata, pakai lah Nivea Men Invisible For black & White.Memang penyelamat korang lah ni.. Baju hitam kekal hitam, yang putih, kekal putih.. Takde berubah jadi pink ke kuning kat celah ketiak tuu.. BAGUS sangat ni!! Bau yang ni agak best sikit.. Sebab lebih lembut .




Yang ni untuk ladies.. Especially jelitawan macam akuu laa..(jelitawan lah sangattt).. Yang ni la produk baru Nivea. Whitening happy Shave. Memang cantik laa ketiak kalau pakai ni.. Takde lah bercapuk capuk hitam.. Yang selalu pakai baju takde lengan takde lah terkepit2 kan.. nak angkat tangan kibas-kibas pon penuh confident.. Untuk si pemakai macam aku ni, even tertutup, puas hati lah nanti, bersih coklat je kulit. (sebab skin tone aku coklat, bukan putih).Senada dengan kulit badan.. hehehehe.. 





Yang ni sama jugak macam yang hat lelaki . cuma versi perempuan and lebih wangi.. Invisible For Black & White. tapi bukan time pakai baju hitam putih je baru boleh pakai deodorant ni.. Baju color lain pon boleh. Untuk yang ni ada 2 jenis & color. 1 color pink, 1 lagi color hijau. Yang pink aku dapat ni untuk orang2 yang heavy sweating macam aku. Even dok diam kat table kerja , kerja kat ekon pon peluh banyak.. adehhh.. tak pe.. dah ada penyelesaian pon.. Yang lagi 1, color hijau tu untuk yang tak berpeluh banyak laa.. Allah.. Best betul laa.. Suka sangat sebab bau macam perfume.. jimat perfume aku.. hehehehe..



Nivea ni baik hati sangat... Dah bagi deodorant banyak banyak.. dia bagi lagi make up bag yang lawa macam ni.. sungguh laaa.. Suka sangat aku hariniii..Terima kasih Nivea!!


Kesian budak ni.. mommy dok eksaited belek2 pwesent tak layan dia sampai tertidooo.. Adehh Irine.. Peha tuuu memang tayang nak bagi kena gigit ke?? aummm... 





22 comments:

  1. macam mana nak join kak? kalau ada lg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni kat facebook nivea..kena alert bila dia buaz contest ke giveaway ke just join je.. heee

      Delete
  2. wahhhh tahniah. seronok bile menang contest ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank u.. untuk bulan 10.. Tapi baru 2/12 dapat hadiahnye.. hiiiii.. ^_^

      Delete
  3. Wahhh....seronoklah orang menang hadiah menenyeh Nivea hehe. Tahniah ya Yoorin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih lynn munir.. Rezeki.. =) suka sangat.. hehehe

      Delete
  4. tahniah yee.. kalau dpt hadiah mmg tahap excited malambung tinggi. hehe.. :D
    Btw ! comelnyaaa Irine tidur.. nak gigit rasanya peha tu. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe.. excited sgt.. royan plak asyik belek2 benda yg sama.. anak pon terabai.. lol

      Delete
  5. Wahhh..tahniah..rezeki..tuah ayam nampak di kaki kan..hehe

    jom sgah blog saya: http://danishdamiadaris.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. =) tu laa rezeki.. x sangka pon..sebb ramai yg join.. hehehe

      Delete
  6. Perrghhhh memang bertuah la yoorin ni.. Eh boleh ke panggil yoorin?

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde laa bertuah pon.. nasib je tu ..huhuhu.. haah.. memg panggil yoorin pon.. sbb verangannnn cite korea nama yoorin.. terus lekat & kwn2 panggil nama tu.. hahahaha. Yan pon boleh.. =)

      Delete
  7. pergh banyaknya spray @_@ cukup kot setahun?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. xtau laa tuu.. xpernah pakai deodorant spray.. tak tau nak bajet.. btw, spray sikit dah wangi... 2 tahun pon boleh kot? hahahaha

      Delete
  8. yehhh menang.. saya pernah menang yg nivea juga. tapinya dapat lotion. dah la bukan pengemar lotion skali smua tu kasi kat kakak je. hehe

    ReplyDelete
  9. Bestnya. Tak payah susah2 beli deodorant lg. Stock utk setahun dia bg. Huhuhu...
    Tahniah leer..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamok.. baru je beli 2 botol roll on.. hahhahaa.. tq sheAyang.. =)

      Delete
  10. Wah tahniah!!!! Stok setahun boleh tahan tue.. =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. serius? hehehe.. memg nak bajet2 cukup setahun ni.. =)

      Delete