cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Wednesday, January 7, 2015

Pisang cheese coklat , Batu Caves

Salam petang.. Hujan pulak kat sini (Batu Caves). Tapi tadi waktu lunch sempat laa jugak menyambar kudapan untuk minum petang. teheee.. Selalu lunch kat bawah office jerk.. Tapi entah ada buat renovation, malas pulak nak jalan kaki pusing jauh gilos.. Makanya aku cari lunch kat luar kawasan opis.. 

Dapat juga membeli nasi kukus. Sebab tadi gerimis, maka orang pon tak ramai . Tak payah nak beratur.. Sedap jugak nasi kukus ni. RM4.50 saje... macam biasalah aku kalau bahagian ayam mesti pilih thigh.. Hahaha.. kalau yang daging2 dada tu adoiii.. x larat laa nak makan..


(Entry tajuk pisang cheese coklat.. tapi aku tepek jugak gambar nasi kukus dah kenapa,... LOL)

On the way balik tu, ternampak pulak gerai jual pisang goreng cheese.Dah lama teringin nak makan.. Ritu ada try kat FoodHunterFeast TTDI, tapi tak puas laa, sebab ada 5 ketul je pisang..nipis plak tuuu.. So, why not we try lagi. Maka berhentilah untuk membeli... slice yang pertama dia buh 6 ketul pisang. okey la kan.. pastu dia tabur susu pekat, coklat rice, milo, cheese parut & kelapa kering. Ingatkan segitu aja..ada plak lapisan kedua, sama juga dia tabur benda yg sama sampai laa lapisan ketiga.. Total pisang dalam polestrin ni , 15 ketul pisang. Mak aiiii.. dah laa aku makan sorang kann.. terbeluakkk laaa perut aku nihhh...Padahal mata dah stimm je layuuu nak tidoooo kekenyangan.. haha..  Berapa harga? RM5.00 saje 1 set.. memang banyak & penuh bekas..
3-4 kali jugak laaa repeat makan..kena habis kan jugak laa. sayang kot tak habiskann... 
Lokasinya dekat belakang jalan Giant Batu caves. Area Sri Batu Caves jerk tuu.. Nama jalan aku tak tau plak..behehe.. Even dah kerja kat Batu Caves dekat 3 tahun.. teheee... ^_^


Jemput santapp semua... 

entry ni pengaruh dari Mama Tisya . Nak pi Sri gombak tak tau.. haha.. tak tau jalan drive ke sana.. 


8 comments:

  1. menarik nyaaaaaaaaaaa. tengok gambar lak ngah ujan2 ni. nyummmmyyyyyy :D

    ReplyDelete
  2. Ya Allah... bila tgk gambar n baca explanation rasa mcm time2 ni juga nk p cari...huhu.. dh lama ngidam..hehe. over x???

    ReplyDelete
  3. dalam instagram pun upload gambar nie agagagaga

    sampai hati yoo, perut cik iman terus buat konsert

    ReplyDelete
  4. awat gamabr nasi tu.. haih buat lapaq memalam ni aih.. hat pisang cheese tu tangkap leleh nasib tak mengidam heheh

    Salam perkenalan Saya Aula blogger di aulawrites.blogpot.com, semoga ilmu perkongsian saya dpat memberi manfaat :)

    ReplyDelete
  5. mcm sedap je.. hadooii.. lapaq...

    ReplyDelete
  6. Ohhh belakang batu caves ek...sis selalu gak pi giant batu caves tu sbb dkt dgn rumah hihihi...sedapppp la tgk terliur la dear buat review wewitttttttttt

    ReplyDelete
  7. Murah gk ni..and tk kedekut..tkpe nanti bole try yg sri gombak punya..tp mcm sama gk..nasi kukus tu yummmm..nanti bole la try magnum cafe plak..kalo tknk q pjg kena tgu lama lg la..sbb br buka sure rmi org pegi kn

    ReplyDelete