Followers

AFB FEEDS

Saturday, January 17, 2015

RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

                       




KLIK Banner untuk join

Hadiah seperti berikut

1. Pemenang Top Comentator bakal memenangi  Sustained Released Vitamin C yang berharga RM 92.50 (Nak tahu khasiat vitamin C KLIK DISINI) + RM 10.00 Top up - Pemenang dikira untuk blogger yang memberi komen paling banyak di blog ini sepanjang giveaway berlangsung dari 16 January 2015 hingga 28 February 2015

2. Pemenang Sagu Hati x 3 (RM 10.00 Top up)

Cara nak sertai :

    
3. Follow Instagram Papaglamz - Jika ada

Buat entry mengenai giveaway ini di blog, lekat banner yang ala-ala Night Dinner punye Red Carpet tu kuat-kuat dalam entri dan backlink ke entri ni.

Lepas dah publish entry give away, share kan link entry tersebut di ruangan komen di bawah entry ini. Share sekali nama Facebook anda dan Instagram (jika ada).

Contoh :
Hai Papaglamz, saya dah join!!!
[link entry blog]
Facebook : [nama facebook anda]
Instagram : [nama instagram anda]

Senarai peserta akan di update dari masa ke semasa dalam entri ni. Boleh la kita sama-sama CATWALK di blog kawan-kawan sampai PITAM. Hehehehehe.

SEMOGA BRJAYA SEMUA....!!!



8 comments:

  1. Tq Jpin. Papaglamz follow blog awak..
    Good luck..

    ReplyDelete
  2. Salam kenal dan salam singgah... selamat bersegmen

    ReplyDelete
  3. goodluck :) singgah sini , jom visit blog sy heee ^-^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  5. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  6. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete