Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Wednesday, May 13, 2015

Bila anak dah pandai meminta | Kisah Irine


Dalam handphone aku ni memang penuh laa video & gambar-gambar Irine je.. Ye lah..anak baru sorang.. teruja lah jugak tengok perkembangan dia.. anak 7-8 orang nanti tak tau lah terlayan ke tak nak buat camtu.. Ahaks.. So, boleh dikatakan aku ni rajin laa jugak scroll gambar-gambar lama Irine, then tanya kat dia.. Contoh nya gambar dia masa baby.. 

* Irine.. ni gambar Irine masa baby tauuuu..mommy geramm jerkk* | Irine: Bolayan.. tengok kuku sendiri..... 

*Irine.. Ciummm baby ..comel baby.. * Baru lah dia nak datang cium screen henpon.. Psiko sikit baru nak layan mommy cakap.. huh.. bukan nya dia tauu tu dia.. dia tau baby jerrkk..


"Irine.. tengok ni.. ada cat...." automatik dia cium screen henpon then sebut. "Nyiaaawww"....


*Irine... ni siapa??*  automatik dia bangun kedek-kedek masuk bilik sebut papa..papa.. pastuu keluar tunjuk tangan takde... hahaha.. ayah pergi workkk.. 

Then.. aku tunjuk pulak gambar ni...

*Irine... best nyaaaa..nanti kita pergi taman lagi ea.. nak tak ?? "Tahu dia jawab apa???

"Belik... Belikkkk.. " dia tunjuk motor jual aiskrim tuuu nak beli aiskrim.. hahahahaha.. 
 * Facepalm *




okey.. Tu jekkk.. Wekkk cikedd...





11 comments:

  1. Replies
    1. Haa..tu laa.. babysitter ajar dia bagi duit beli roti dengan eskrim yg naik motor tuu.. ni dah terbiasa..

      Delete
  2. HEHEHE betui2..ni dah 2 anak pun. Kdg2 tak terbelek dah..btw, comeiny irine

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kann.. banyak gambar dia je...full je memory hp mak dia ni

      Delete
  3. anak no 1 dulu penuh jugak hp,, sekarang yg no 2 ade la 2,3 helai..ahaha nasib si no 2..

    bambam irine ni..cubit ciked :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha,.,, tu laa kann.. kang dah ke 2 ke 3 jadi malas.. =) skrg dah x bambam,.huhuhu.. dah susah nak makan..

      Delete
  4. anak no 1 dulu penuh jugak hp,, sekarang yg no 2 ade la 2,3 helai..ahaha nasib si no 2..

    bambam irine ni..cubit ciked :p

    ReplyDelete
  5. Comeynya Irine. Dah pandai posing depan kamera, hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia dah setahun 4 bulan.. skrg susah nak ambik gambar mesti goyang.. hahaha

      Delete