Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@gmail.com

AFB FEEDS

Tuesday, June 9, 2015

REVIEW : Homemade cake sedap di Batu Pahat

Kek sedap | Batu Pahat



Saje je kann..mementang isu pasal Secret Recipy halal tak halal, bersih kotor mentibe promote homemade cake.. By the way, sebelum ni pon aku memang selalu je beli kek secret recipy.. tapi kau paham-paham je lah.. kemahenn mahal kot.. tapi beli jugak.. tapi semenjak 2-3 tahun ni aku memang kurang lah nak beli kek SR sebijik ..sepotong tu okey lah nak buat rasa-rasa.. 

BTW aku nak promote sikit lah homemade cake sedap kat Batu Pahat. Ni pon sebab aku dah pernah try and rasa sendiri ye.. Walaupon sebenarnya banyak lagi home baker kat BP, tapi belum pernah try lagi.. 

Aku tempah kek birthday Irine tahun lepas. Choc moist cake je.. Tapi memang sedap.. Mak aku cakap tak macam choc moist cake.. Sebijik macam chocolate indulgance kat Secret Recipy.. 

tempahan kek batu pahat, maxis



Bagi yang belum tahu kenapa pilih tema maxis , boleh baca ni..


selain tempahan kek keraian, kak Ruzila pon ada buat roti,cheese tart,   kek perkahwinan.. Cantik-cantik hasil homemade dia.. 

kek sedap, kek sedap batu pahat, home made

Untuk tempahan boleh hubungi kak Ruzila : 0127959616. Rumah kak Ruzila di Taman Manis Parit Raja. So, orang Parit Raja boleh lah self collect kat rumah dia je.. 





Ni pulak tempahan untuk birthday mak aku.. Snowy cheese.. Ni pon aku order last minute jugak ni.. Seminggu sebelum kot.. Nak tau kenapa kata sedap? Tekak aku memang sedap la sebab suka kek cheezy ni.. tapi paling rare bila Gjul yang tak suka kek pon boleh tambah 3-4 slices HOKEY!!! Tak puas katanya sikit sangat.. Aku tempah yang sekilo je..




kek sedap batu pahat, tempahan kek

untuk tempahan boleh direct PM kak Nirwana kat Facebook..atau boleh
 whassap ke 012-7350611.


Nanti nak try baker lain pulak.. Tehehehe.. Seriously & jujur, kek yang aku tempah ni , memang sedap sangat... BTW sebab home baker ni selalunya takde ready stock.. so, uolss kena laa booking awal2..at least seminggu sebelum ke kan.. kang esok nak ambik , harini baru nak order?? nan hadooo laaa...

3 comments:

  1. memang sedap..sebenarnya teringin nak makan kek.. hahaha

    ReplyDelete