cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

Sushivid

AFB FEEDS

Tuesday, August 25, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 9

Blogwalking lagi!

Mintak maaf semalam takde list untuk blogwalking sebab aku blogwalking blog2 yang tersenarai sebelum ni.. Kira rotate laa tu.. Adil kan.. huhu.. Takpe.. harini ada lagi 20 blog baru untuk disenaraikan.. Jom check it out!!!


mak aiii..tulisan cakar ayam.. ni Irine yang tulis ni.. gaahahaha..


Senarai Bloglist 25/08/2015



16 comments:

  1. Great !! . Boleh la buat rujukan sambil blogwalking hehe , Thanks for sharing btw :D

    ReplyDelete
  2. follow sini =)
    next batch aliah nak ada dalam list tu hehehe =D

    ReplyDelete
  3. Good efforts yoorin! Mudah kawan-kawan lain nak BW!

    Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum....

    salam kenal dik yoorin.... terima kasih sudi terjah ke blog akak.... akak follow yer....:)

    ReplyDelete
  5. Bila ada masa terluang dapatlah akak singgah menyinggah.. adakalanya mampu jeling tengok je.. huhuhu..

    ReplyDelete
  6. wah... terharunya... ada dalam bloglist awak utk blogwalking.... bagus betul.. rajin buat bloglist.. thank ya...

    ReplyDelete
  7. bagus buat list macam ni.. senang nak tengok interesting blog yang ade..

    www.contengan-rasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Zumal tak edit pun bloglist. Hehe ^-^

    ReplyDelete
  9. tqtq my dear... done bw kat blog dorg jugak.. hihihi..

    ceria2 ke blog elly pulak..

    KULIT MELECUR AKIBAT MINYAK PANAS

    ReplyDelete