cozy baby

GaBag Cozy Baby

Followers

Contact | Review | Advertise | Invite| Business


For : Contact | Review | Advertise | Invite| Business Opportunities
Email: aziandgtt@yahoo.com

KELAB BLOGGER BEN ASHAARI

AFB FEEDS

Thursday, August 27, 2015

Blogwalking Time By Yoorin | Batch 11

Blogwalking Lagi!

Dah 3-4 hari ni pasif je kehidupan aku.. Nak update entry sehari 1 pon malas.. Dengan kaki sakit.. Tekak pedih, ngantuk lagi. Hahahaha.. memanjang ngantuk. Kat rumah ngantuk, kat opis pon ngantuk.. Entah... Kenapa entah dia punya malas tu tak yah cakap laa... Nak blogwalking pon macam dah ada aura negatif... hehehe. Tapi masih ada semangat lagi.. 



Okey jom tengok blog sapa yang terpilih!

Blogwalking 27/08/2015


9 comments:

  1. Wow. Rajin!
    Ada batch by batch...
    Aida bw ikut comentators yg tinggal jejak kat blog.
    Then ikut bloglist :)

    ReplyDelete
  2. Nak cuba buat macam ni jugak tapi weekend jelah dapat blogwalking dengan santai..

    ReplyDelete
  3. eh eh ada blog kak nameeroslan la kat situu waaaa , terima kasih lah akak buat macam ni mudah aliah nak blogwalking thank u so much kak !

    ReplyDelete
  4. memang best kalau ada list mcm ni...jadi kita tahu blog mana yang kita nak tinggalkan jejak....

    ReplyDelete
  5. Wah!! bagus idea ni... rajin siap dengan list

    ReplyDelete
  6. eh eh br perasan ade dalam list ni.. tq sangat2 :-)

    www.contengan-rasa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. waaahh..yoorin rajin sgt!


    nak jemput JOIN dan SUPPORT 1st GA ena..: http://www.aeinnamusa.com/2015/08/giveaway-1.0-by-ena.html


    TIA!

    ReplyDelete